Hajdúsítás férfiaknak

  • Home
  • Hajdúsítás férfiaknak

Kiknek ajánljuk?

Azoknak az aktív életet élő férfiaknak, akik adnak a megjelenésükre és szeretnének természetes hatású megoldást találni előrehaladott férfias típusú kopaszodásukra.

Hajdúsítás: innováció és természetesség egyben

Megoldásunk a természetességet ötvözi a leginnovatívabb technológiával. 

Egy speciális, rugalmas és jól szellőző hordozóanyagba szövik bele a 100%-ban eredeti és természetes emberi hajat. A kialakításnál arra is gondot fordítanak, hogy élethű forgó kerüljön hátulra, illetve, hogy a haj eloszlása a hordozón különböző legyen. 

Az egyik legfontosabb innováció az élethű hajvonal: a haj a homlok felett fokozatosan sűrűsödik be, természetes hatást létrehozva. A hordozó a szükséges mértékben méretre szabható, hogy milliméter pontossággal lekövesse a dúsítandó folt alakját és nagyságát.

Nagyon sok színben választható, az előre meghatározott százalékban ősz hajszálakat is tartalmazva érkezik. Az eredeti hosszúsága megengedi, hogy változatos és divatos frizurákat készíthessünk belőle, összevágva a saját hajjal.

Mintha visszakapnád a hajadat!

A hajat egy erős és bőrbarát ragasztóval rögzítjük a fejbőrhöz – így az nem mozdulhat el vagy eshet le. Mivel igazi emberi hajról van szó, ezért a fénye, esése és tapintása olyan, mint a saját hajnak. Ugyanúgy fésülhető, formázható. Ugyanúgy bele lehet túrni, ugyanúgy borzolja a szél, és nyugodt lehetsz felőle, ha megázol egy esőben.

Az aktív, fiatalos életstílushoz igazodva ezzel a hajjal minden olyan aktivitást a megszokott, hétköznapi módon lehet végezni, mint a saját haj esetén, beleértve az edzést, úszást, motorozást, síelést vagy snowboardozást – és persze az alvást is.

A hajdúsítás természetes hajjal nem egy paróka, mely művi és természetellenes, és a hajbeültetéssel ellentétben nem igényel műtéti beavatkozást.

Ápolás és tisztítás

A hajat meg tudod mosni a fejeden, de rendszeres időközönként szükséges a levétel és teljes körű tiszítás és ápolás, majd ezután a visszahelyezés. Ezt otthon is elvégezheted, de azt javaslom, hogy bízd magadat a szakmai tapasztalatomra ekkor is. Ez nagyjából 45 percet vesz igénybe, a gyakorisága pedig nagyjából ugyanaz, ahogy egyébként fodrászhoz jársz.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Szalonunkban több évtizedes tapasztalattal végezzük a hajdúsítást férfiaknak. Itt megismerheted a teljes folyamatot az ingyenes konzultációtól kezdve odáig, hogy a megálmodott frizurával kilépsz az ajtón!

Kitring is designed specifically for a hairdresser, barber shop, beauty center, and hair salon to make your website beautiful instantly. Kitring helps you to reflect your business in professional and modern vibes of your online presence