Hogyan zajlik a hajdúsítás?

Itt mindent megtudhatsz!

Ingyenes konzultáció

Minden az ingyenes konzultációval kezdődik. Budai szalonunkban egyeztetett időpontban, otthonos és diszkrét körülmények között mindent megtudhatsz a férfi hajdúsítás részleteiről, költségéről.

Felmérjük, hogy mekkora kopasz foltra kell megoldást találni, színskála segítségével kiválasztjuk a hajszínednek megfelelő színű árnyalatot (beleértve azt is, ha már ősz hajszálaid is vannak). 

A legizgalmasabb rész, amikor megbeszéljük, hogy milyen frizurát szeretnél majd. Jó, ha hozol magaddal képeket, hogy mi az elképzelésed. Most végre olyan hajviseletet hordhatsz, amilyet igazán szeretnél!

Őszinte válasz minden kérdésedre

Minden kérdésedre őszinte választ kapsz a felhelyezéstől kezdve a hordáson át a rendszeres tisztítás és ápolás kérdésköréig.

Akkor is fordulj hozzánk bizalommal, ha magát az eljárást ismered, vagy már igénybe is vettél ilyen szolgáltatást, de esetleg drágállod és/vagy nem vagy elégedett az eredménnyel, amikor a tükörbe nézel.

Az első felhelyezés

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz a hajdúsításba, akkor megrendeljük számodra a hajat és egyeztetünk időpontot az első felhelyezésre. Az első felhelyezésnél nagyjából egy-másfél órás időigénnyel számolj.

Méretre igazítás

Pontosan felmérem dúsítandó területet a fejbőrödön - ez természetesen semmilyen kellemetlenséggel nem jár. Ezt követően méretre szabom a hajat és előkészítem az első felhelyezésre.

A fejbőröd felkészítése

Egy kellemes fejmosást és lazító masszázst követően gyengéden megborotválom a területet, majd megszárítom. A területet megfelelő anyagokkal kezelem, majd egy tartós hatású, bőrbarát ragasztót viszek fel vékony rétegben.

Styling

A hajat ráhelyezem és a megbeszéltek szerint kialakítom a frizurát. Ez nem különbözik attól, amit a fodrásznál korábban megszokhattál: ollóval, hajnyíróval, hajformázóval összevágom a saját hajadat és a felhelyezett hajat. Az eredmény pedig olyan lesz, hogy nem lesz könnyű megkülönböztetni majd a kettőt!

Rendszeres levétel és felhelyezés

A hajat bizonyos időközönként le kell venni, megtisztítani és újra felhelyezni. Ezt a tanácsaim alapján te is el tudod végezni otthon, de a legjobb eredmény érdekében azt javaslom, hogy bízd magadat a szakmai tapasztalatomra ekkor is.

A levételt és felhelyezést bőrtípustól, életstílustól, igénybevételtől (pl. edzés, túra, úszás, fesztivál, nyaralás) függően 2-4 hetente szükséges megtenni.

Fejbőr tisztítás és előkészítés

A hajat eltávolítom és teljesen megtisztítom a maradék ragasztótól. A fejbőrödet is letisztítom, alaposan megmosom és megmasszírozom, majd megborotválom a területet.

A haj megtisztítása

A hajat is gondosan megmosom speciális samponnal és kondicionálóval, majd alaposan kiöblítem. Kikefélem a csomósodás megelőzése érdekében.

A frizurád elkészítése

A fejbőrödet kezelem a megfelelő anyagokkal, majd felviszem a bőrbarát ragasztóréteget. A tiszta és jó illatú hajat pontosan felhelyezem, tápláló ápolószert fújok rá, majd beszárítom, fixálom. Ha szeretnéd, akkor ollóval és géppel igazítom a frizurád.

Árlista

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek, az ingyenes konzultáció után az igényeid ismeretében tudjuk pontosítani az árat.

Első felhelyezés

28 000 Ft

A haj költségét nem tartalmazza.

Természetes haj hordozón

145 000 Ft

Hajtisztítás és újrafelhelyezés

23 000 Ft

Hajtisztítás, felhelyezés, vágás

26 000 Ft